45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Μονή Κουδουμά

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης, για έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε κρεμασμένος σε μονοπάτι στην περιοχή του Κουδουμά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα, εντόπισε ένας πολίτης και ενημέρωσε τις αρχές.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. ενώ λόγω του δύσβατου σημείου της περιοχής, κλήθηκε και η ΕΜΑΚ προκειμένου να ανασύρει τη σορό.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Μονή Κουδουμά”

  1. κανένας μόνος

    Νομίζω πως με κάποιο τρόπο, τη στιγμή που ένας άνθρωπος έχει ανάγκη τους άλλους περισσότερο από ποτέ, τον αφήνουν μόνο. Θέλουν μόνο τους όμορφους, τους λαμπερούς, τους δυνατούς…
    Βρέθηκα μόνη, άνεργη, άπορη, με ένα μωρό που ο πατέρας του ήταν στη φυλακή, με σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας και ταυτόχρονα προέκυψε και σοβαρό ογκολογικό νόσημα… Το διάστημα εκείνο αναγκάστηκα να αντιμετωπίσω και την οργή των συγγενών μου, το μένος εναντίον μου, τη ντροπή που ένιωθαν για μένα. Μπορείς να συγχωρήσεις, όχι όμως και να ξεχάσεις. Κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται. Όταν ξέρεις πως κάποιος δικός σου ή γνωστός σου είναι σε δύσκολη κατάσταση, μην τον αφήνεις μόνο. Αν περιμένουμε από τους κυβερνώντες και την τοπική αυτοδιοίκηση θα αυτοκτονήσουν όλοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί